Již brzy! Oživte svůj interiér s novou kolekcí bytového textilu Ovocný sad - Příroda do vašeho domova!

 Mám pro vás vzrušující novinku! Již brzy spustím prodej nové kolekce bytového textilu, která je věnována kráse českého ovoce.

Kolekce Ovocný sad ztvárňuje odkaz našich babiček a venkovských sadů, kde dozrávají ty nejsladší jablka, hrušky a švestky. Stejně jako moje jiné autorské kolekce bytového textilu, nová kolekce Ovocný sad spojuje mé ručně malované akvarelové ilustrace, kvalitní látky a ruční práci švadleny.

Každá ilustrace v tomto vzoru nese můj autentický tvůrčí rukopis a také radost z jednoduchých zážitků běžného života jako je zakousnutí se do dobrého jablka nebo vychutnání si švestkového koláče od babičky. Tento vzor jsem navrhovala tak, aby vás provázel po celý rok. Kousek bytového textilu z této chystané kolekce tak vnese do vašeho domova atmosféru ovocného sadu v jakémkoli období.

Klíčovým prvkem této kolekce je samozřejmě materiál, ze kterého jsou produkty ušity. Na výběru materiálu jsem si dala opravdu záležet a před zadáním výroby látky jsem poctivě všechny možné materiály ozkoušela. Vyhrál to vámi oblíbený bavlněný kepr, který je velmi odolný a savý a tak skvěle plní svou funkci při použití na šití utěrek či ubrusů. A co ještě nesmím zapomenout, tuto látku si nechávám speciálně potisknout mým vzorem opět na Slovensku, v tiskárně, kde používají nejen prémiové materiály pro tisk, ale také na látku tisknou ekologicky bez použití vody. 

V mojí nové kolekci naleznete pestrou škálu produktů. Pro milovníky autorského designu a funkčnosti tu jsou kuchyňské utěrky, které nejenže skvěle plní svůj účel, ale také skvěle rozzáří vaši kuchyni. Dále si rozhodně nenechte ujít běhouny a středové ubrusy na stůl, které jste si v jarní kolekci velmi oblíbily a proto je do nabídky zařazuji i nyní. 

Když si zakoupíte produkty z kolekce Ovocný sad, získáváte mnohem více než jen bytový textil. Získáváte kousek přírody a autenticity do vašeho domova. Získáváte kus lokálně ručně ušitého umění, které nese v sobě kouzlo ruční práce a lásku k detailům.

Kolekce bude prodeji již koncem září 2023. Sledujte moji cestu za novou kolekcí na Instagramu. A můj tajný tip pro vás na konec - každý kousek z kolekce Ovocný sad je perfektním dárkem pro vaši kamarádku, maminku či babičku. Vánoční shánění dárků je za rohem, tak kolekci nepropásněte.