Nakupujte Narcisky se slevou 15%

Právě teď můžete zakoupit kousky z mé nové jarní kolekce v motivu Narcisky se slevou 15%. Produkty v této nabídce si můžete prohlédnout zde. Není potřeba žádný slevový kód, sleva se vám odečte automaticky. 

Není tomu každý den, ale občas i já vás musím informovat o špatných zprávách. Bohužel jsem v novém motivu Narcisky udělala chybu. Při editaci vzoru, kdy z mých ručně malovaných ilustrací tvořím nekonečný vzor, který následně zasílám do tiskárny k tisku na látku, jsem se zřejmě uklikla a kousek listu u jedné z narcisek odmazala. Nejlépe vám to mohu demonstrovat na přiložené fotografii níže.

zvýraznění chyby narcisky

Tato chyba se v šíři metráže látky opakuje, a tak se na ušitých produktech opakuje s danou pravidelností 1x na 40 cm. Pro představu na utěrkách 2-3krát.

Od začátku mé tvorby jsem k vám transparentní a fér. Vážím si vaší důvěry v mou tvorbu a mé produkty, proto jsem se rozhodla s vámi tuto (pro mě velmi) nepříjemnou situaci sdílet. Věřte mi, že není pro tvůrce nic horšího než zjistit, že jeho (má) nová kolekce, na které pracuji několik měsíců, je s vadou, kterou již nejde odstranit. Vzhledem k vloženým nákladům jsem se rozhodla i tento motiv Narcisek uvést do prodeje. Děkuji za vaši projevenou podporu na sociálních sítích. Opravdu moc si toho vážím a budu moc ráda, když mou kolekci podpoříte svým nákupem.

Děkuji a přeji krásné jaro,

Eliška J., autorka značky WIPEE